Huis bijna klaar en ik stop ermee … – foto diary januari 2018

6

Januari waar was je?! 3 keer met mijn ogen knipperen en de maand was voorbij. De eindsprint naar de verhuizing is nu echt ingezet en langzaamaan vult het huis zich met dozen. En kratten. En nog meer dozen en van die plastic boxen. Alles waar maar iets in kan, wordt gevuld met spullen. Ik heb geprobeerd de eerste dagen van het nieuwe jaar nog een beetje het vakantie-tempo aan te houden maar ik heb gefaald. Het huis is nu echt bijna af, dat wel. Dat moet ook wel, want begin volgende maand gaan we verhuizen. En februari is al zo’n korte maand… daarom heb ik ook even een huishoudelijke mededeling voor je! Maar eerst… de foto’s van januari, want uiteindelijk was het ook wel weer een hele leuke en gezellige maand!

Ok, spoiler! Ik stop er natuurlijk niet echt mee. Ben je gek, ik vind mijn blog veel te leuk om mee te stoppen. Maar… ik merk vooral de laatste weken dat het combineren van een huishouden, het organiseren van een verhuizing, het nadenken van alle laatste puntjes op de i voor het nieuwe huis én werken aan mijn blog toch wel een beetje lastig wordt… Ik maak lange dagen en het lukt gewoon niet meer om het allemaal goed te blijven doen.

Daarom gaat het vanaf nu iets rustiger worden hier, zal ik minder recepten met je delen (gelukkig heb ik er nog wel een aantal klaar staan!) en ga ik me echt even full focussen op de verhuizing. Ook ga ik de laatste week van februari nog naar de sneeuw, heel veel zin in maar qua timing niet heel handig. Ik hou je natuurlijk op de hoogte van ons nieuwe huis, maar voor nu de foto’s van de afgelopen maand.

Foto diary januari 2018

foto diary januari 2018

Dit vond ik nou een mooi klusje voor de vakantie; mijn kruidenla eens opruimen en uitmesten. Dit is nog maar de helft van wat er in de la zat en halverwege was ik niet zo heel blij meer met mijn idee. Maar toen het klaar was natuurlijk wel!

foto diary januari 2018

Opa en oma boden aan om de meiden een nachtje te laten logeren in de vakantie. Heerlijk voor ons en gezellig voor de dames. Wij gingen uit eten en doken de plaatselijke kroeg in.

foto diary januari 2018

Ik voelde een verkoudheid opkomen… Niet heel raar natuurlijk met al die drukte, mijn weerstand was echt even minder… Na de drukke decembermaand en iets te vaak makkelijk eten, vond ik het tijd om weer een sapje klaar te maken.

foto diary januari 2018

Het nieuwe huis…. wát een project zeg! Ik deelde al een foto update van onze verbouwing van deze oude koeienstal tot woonhuis. Inmiddels wordt er nog harder dan ooit gewerkt om alles op tijd klaar te hebben.

foto diary januari 2018

Met Senna dook ik even het winkelcentrum in om wat dingen te kopen. Maar eerst koffie en een fristi voor haar. Oh nee, eerst een foto daarvan. Màm, mag ik nou al drinken….?! Ja schat, nu kan het. Zo gaat dat dus…

foto diary januari 2018

Lunchen naast de laptop. Niet ideaal, maar zo ging het de afgelopen maand best vaak. Dit is trouwens de spinazie omelet met avocado en Parmezaanse kaas die ik deze maand met je deelde.

foto diary januari 2018

Vorige maand wilde ik hem bijna ontslaan. Maar mijn lieftallige collega Sjakie neemt zijn werk nu gelukkig weer heel serieus! Op de een of andere manier is hij gek op eierschillen, heel apart…

foto diary januari 2018

Zie de foto iets verder naar boven en deze foto…. Hier zit dus 6 dagen tussen. Zo hard gaat het op dit moment…. Op deze plek komt straks mijn droomkeuken te staan, ik zie het al helemaal voor me!

foto diary januari 2018

Ik reed naar het Oosten van het land om te kijken voor een open haard. Die wordt pas geplaatst als we er wonen, dus ik had nog even de tijd om daar rustig over na te denken. Ik ga waarschijnlijk voor dit model…

foto diary januari 2018

Zo’n stadsmeisje ben ik nou ook weer niet, maar ik kom niet heel vaak buiten de Randstad… Wat is het mooi in het Oosten van het land! Dit was aan de Ijssel en ja ik had mijn Nissan Micra meegenomen om even uit te laten. Wat een heerlijke wagen is dit! Wat ik trouwens vooral – in de stad – wel heel handig vind, is dat er een achteruitrijcamera in de auto zit. Ik weet niet hoe ik ooit nog zonder ga doen…

foto diary januari 2018

Zie je wel hoe serieus hij zijn werk weer neemt….? Het recept voor deze yoghurt cake met blauwe bessen kwam afgelopen week online.

foto diary januari 2018

Ik lunchte in Amsterdam met mijn mediabureau. Op de Czaar Peterstraat in Amsterdam vind je Coffee & Friends, een iniminie zaakje waar je heerlijke tosti’s kunt eten!

foto diary januari 2018

Ook testte ik samen met Sjakie de nieuwe paas-reep van Tony. Melk, meringue, citroen. Ik vond de combi erg lekker, al viel de citroen een beetje weg.

foto diary januari 2018

Green up was mijn thema voor januari. En weer een beetje back to normal. Dus maakte ik deze salade vol met lekkers klaar als lunch. Dit is bladspinazie, kikkererwten, tonijn, paprika en een eitje. Beetje olijfolie er overheen en klaar!

foto diary januari 2018

Ook kneep ik er nog 2 dagen tussenuit. Ik had nog een hotelgift voucher liggen en we gingen naar Rotterdam. Eerst een dagje sauna, daarna uit eten bij Bazar op de Witte de Withstraat. Slapen in een heerlijk luxe hotel en de dag erna wooninspiratie op doen. Even weg uit de hectiek!

foto diary januari 2018

Tussen alle drukte door schoof ik deze makkelijke quiche met broccoli, kip en oude kaas de oven in. Recept staat inmiddels op de blog!

foto diary januari 2018

Het lukt me steeds niet om het sporten op te pakken… Geen tijd, geen energie, smoesjes. Wat ik wel heerlijk vind is om elke dag te wandelen. Zeker een goed half uur, liefst nog langer ook. En dit is dus bij mij om de hoek, heerlijk!

foto diary januari 2018

En nog weer een paar dagen later ziet ons nieuwe huis er zo uit… Ik vind het bizar om te zien hoe hard het nu gaat en krijg ook lichte stress als ik bedenk wat er allemaal nog moet gebeuren voordat we over kunnen. Het zal niet helemaal af zijn, maar dat is ok. Ik probeer echt zoveel mogelijk nu los te laten en toe te leven naar onze verhuizing. Ik hou je zeker op de hoogte! Enne, er komen heus nog wel nieuwe recepten online, maar het zal even wat rustiger worden…

Februari is inmiddels begonnen en ik laat je aan het eind van de maand zien wat ik allemaal uitspookte!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

6 reacties

  1. Heel veel moed, het wordt een supermooi project! Ik kan geloven dat je het wat rustiger aan wil doen. Wij zullen wel overleven van al jouw vroegere lekkere receptjes. Blijf Zen en vergeet niet om nu en dan eens wat te ontstressen. Heel veel succes met de verhuis.

  2. Welja! We overleven wel. Maak er een wereldplek van, dan heb je een uitvalsbasis die staat!
    Alles geurt toch op zijn eigen tijd, dus laat maar lekkr los. Succes en geluk,
    Elly

  3. meid heel veel genieten van de vakantie, even lekker er tussenuit kom je weer fris terug, klaar voor de grote klus verhuizen……wij genieten ondertussen wel van de recepten die we koesteren, heel veel sterkte en laat t los, laat t gaan zong Elsa al, dus hopla, tot straks

  4. In Het Ontmoetingshuis van Zorgcirkels Jongdementie, een plek waar jonge mensen met dementie elkaar steunen en samen genieten van wat kan, koken we regelmatig jouw gerechten. Je inspireert ons met makkelijke en hippe recepten die we samen in alle gezelligheid klaar maken. Grote dankjewel en veel succes met jullie nieuwe woonst.

  5. De titel van je blog post liet mij wel schrikken, stoppen?? wat jammer…. gelukkig was het loos alarm toen ik verder las. Groot gelijk dat je even gas terug neemt. Zo’n verhuizing en je aandacht voor je gezin is toch veel belangrijker en daarna zien we vast wel weer opnieuw allerlei lekkere recepten voorbij komen. Succes met alles!!!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.