Weekmenu #91 makkelijke maaltijden

2

Goedemorgen deze morgen! Ik heb er een beetje een hekel aan als ik hoor dat mensen om mij heen druk zijn. Tegenwoordig is iedereen maar druk, druk, druk. Maar na afgelopen weken begrijp ik maar al te goed dat dat het antwoord is als je vraagt hoe het gaat. Ik was namelijk zelf ook retedruk! De ene afspraak na de andere, tussendoor nog een heleboel werk te verzetten, de kindjes natuurlijk en mezelf vergat ik voor het gemak maar even. Druk was het zeker, maar ik ben ook heel lekker bezig geweest en heb hele grote stappen gemaakt in mijn nieuwe bedrijf! Dat trouwens een naam heeft; Pauw Lab! Hoe tof is dat!! In dit lab ga ik de unieke veren van een ondernemer naar boven toveren en daar heb ik zoveel zin in. Gisteren vroeg ik daarom op Facebook nog maar even of er wel behoefte was aan een nieuw weekmenu. Het was hier op de blog namelijk zo stil geweest… Jullie massale positieve reacties vond ik heerlijk! Fijn dat jullie nog steeds zo blij zijn met mijn inspiratie! Dus, there we go, een hele week aan recepten staat weer voor je klaar.. Fijne dag!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #91 makkelijke maaltijden

Maandag

quiche caprese

Heb jij meegedaan aan de Week zonder Vlees? En hoe beviel dat? Heb je aanpassingen gemaakt in jouw eetpatroon en laat je wat vaker het vlees staan? Ik ga vooral door met 1x per week een vega maaltijd en deze week zet ik de quiche Caprese weer eens op het menu!

Dinsdag

Italiaanse kippensoep

We blijven een beetje op de Italiaanse tour deze week! Ik word nog steeds zo blij van de pure smaken uit die keuken. En hoewel ik niet zeker weet of de Italianen ooit van deze Italiaanse kippensoep met witte bonen hebben gehoord, deze komt vandaag wel op tafel!

Woensdag

pasta met gehakt en spinazie-roomsaus

Ook van een goede pasta krijg ik nooit genoeg. We hebben hier sinds deze week een nieuwe regel ingevoerd en dat is dat de meiden helpen bij het koken. Dat vinden ze maar wat leuk! En ik moet je zeggen, ze eten daardoor ook een stuk makkelijker. Deze pasta met gehakt en spinazie roomsaus gaat er altijd goed in!

Donderdag

kip madras

Komende week ga ik weer volop koken voor mijn blog. Dat was er door de drukte een beetje bij ingeschoten, maar ik heb het echt wel gemist! Ik ga weer aan de slag met een van de Wereldgerechten uit een pakje. Heb je voorkeur, laat het me dan gerust weten in een reactie hieronder. De Kip Madras gaat deze week in de herhaling, zo lekker!

Vrijdag

Indonesische hamburgers

Op vrijdag hou ik het makkelijk! Sinds kort heb ik een airfryer en daar gaan regelmatig kroketjes in voor op een broodje. Deze week ga ik toch weer eens zelf aan de slag en draai ik deze Indonesische hamburgers in elkaar. Wat een goed begin van het weekend!

Zaterdag

spinazie omelet

Sinds de weekenden in het teken staan van de sportwedstrijden van de dames, schiet mijn lunch er nog wel eens bij in. Of zit ik op hele rare tijden te eten. Even een spinazie omelet met avocado en Parmezaan tussendoor zorgt ervoor dat ik de rest van de dag nog weer volop energie heb!

Zondag

kokos pannenkoekjes

Afgelopen vrijdag was het Nationale Pannenkoekendag. En toen bedacht ik me dat het echt veel te lang geleden is dat ik een recept voor pannenkoeken online heb gezet…. Tijd om daar ook weer verandering in te brengen! Vandaag gaan we ontbijten met deze kokos pannenkoekjes met blauwe bessen!

Eet smakelijk deze week!

Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Grappig dat je de Indische hamburgers van scratch maakt (zien er lekker uit), maar de kip madras met K.orr wer.ldgerechten maakt. Zelfs wanneer je de curry pasta niet zelf wilt maken zijn daar echt lekkerdere alternatieven voor te vinden. Met minder zout en andere toevoegingen.
    Ondanks bovenstaande opmerking ziet je weekmenu er goed uit. Ik denk dat ik hier vaker inspiratie op kom doen.

    • Mind Your Feed op

      Oh, dan heb je me verkeerd begrepen hoor! Juist de Wereldgerechten maak ik ook from scratch! De Kip Madras in het weekmenu is zonder pakjes en zakjes 😉

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.