10 x bakken met havermout

3

Waar zou ik zijn zonder havermout? Echt! Ik denk dat ik dan een heel zwaar leven zou hebben… Sorry, een beetje gevoel voor drama heb ik altijd al wel gehad, haha! Maar serieus, ik ben dol op havermout, en eigenlijk gebruik ik het bijna overal voor, behalve om pap mee te maken. In januari had ik even een opleving, en begon ik mijn dag weer regelmatig met havermoutpap, maar nee, daar ben ik toch nu wel even klaar mee. Waar ik zeker nog niet klaar mee ben, is bakken met havermout. Want daar maak ik de lekkerste dingen mee! Vandaag zet ik mijn favorieten op een rijtje…

Oh wat was ik druk de laatste tijd, de weken vliegen echt voorbij. Mijn weekenden zijn ook nog eens goed gevuld met de workshops die ik de afgelopen tijd bijna élke zaterdag of zondag heb gegeven, en dan mis ik het echt om even rustig de keuken in te duiken en wat te experimenteren. Ik heb het idee dat ik amper gekookt heb de afgelopen weken, maar gelukkig valt dat mee want er zijn toch echt nieuwe recepten online gekomen. En sinds mijn carriere move heb ik nu overdag wel meer tijd om lekker te rommelen aan het aanrecht, dus dat maakt het wel een soort ontspannen drukte.

bakken met havermout

Maar de balans is nog niet helemaal gevonden, dat is echt mijn prioriteit voor februari. Een lekkere flow vinden voor het werken vanuit huis, zodat ik niet continu het idee heb dat ik als een chaoot bezig ben. So, there, I said it, de voorkant van mijn blog ziet er dan misschien wel ontzettend georganiseerd uit, aan de achterkant voelt dat allemaal wat minder zo af en toe… Al vind ik het heerlijk hoor, om aan mijn keukentafel te werken en mijn dagen gewoon helemaal zelf in te delen. Misschien moet ik er gewoon nog even aan wennen dat mijn baas mij niet vertelt wat ik moet doen maar dat ik dat dus hé-lé-maal zelf mag bepalen. Lucky me, ik knijp mezelf nog even… Al had ik  gelukkig wel een hele leuke baas hoor!

Nou, goed, ik begon over bakken met havermout…. Ik deel vandaag mijn favoriete recepten met havermout met je, en ik ga daar zeker binnenkort nog heel veel lekkers aan toevoegen. Hartig of zoet, ik vind het allemaal even lekker…. Welke ga jij maken? Klik op de titel of foto van het gerecht en je gaat naar het recept!

10 x bakken met havermout

Zoet

bakken met havermout

Havermoutmuffins met chocola

bakken met havermout

Pompoen havermout koeken

bakken met havermout

Havermout plaatkoek met peer en noten

bakken met havermout

Havermout taartje met aardbeien

bakken met havermout

Havermout plaatkoek met bosvruchten

Hartig

bakken met havermout

Havermout muffins met zalm

bakken met havermout

Havermout wrap Caprese

bakken met havermout

Borrelbrood met olijven

bakken met havermout

Havermout crackers

bakken met havermout

Havermout wrap met zalm

Daar zit vast wel wat lekkers voor je bij! Ga je aan de slag met een recept dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

 1. Allereerst bedankt voor de heerlijke recepten! Ik heb al regelmatig een receptje uitgeprobeerd.
  Heb zin om de aardbeien taart te maken, misschien doe ik iets verkeerd, maar krijg de link niet open. Kun je mij die toe sturen?

  • Mind Your Feed op

   Dank je voor je reactie Alma, ik zag dat de link niet goed stond. Ik heb het nu aangepast, maar je krijgt ook nog een mail van mij! 🙂

 2. Ik wil je graag een compliment maken. Niet alleen voor de recepten, die top zijn, maar ook voor de gave foto’s. Eenvoudig, fris en smakelijk. Heel inspirerend. Dankjewel.
  Groetjes van Lia

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.